lördag 17 maj 2014

Lur i solgasset

Tupplur för en katt. Innebär att jag sover uppflugen. I ett fönster. På en klätterställning. En sådan som varje katt ska ha. Särskilt inomhus. Med utblick. Om jag bara kikar försiktigt. Till synes lojt. Omkring mig.

Galet kan tyckas. Men fint på något sätt. Glad söndag! Nu när värmen kommer. Så man kan få ta sig en lur. Till. I solgasset! Rekommenderas även för stressade varelser. På två ben.

1 kommentar:

 1. Idag hände något konstigt, matte låg på gräsmattan utan någon filt under sig. Hon bara låg där och tittade upp i det blå, jag trodde något allvarligt hade hänt så ja blev tvungen att gå fram och slicka på henne (hennes öra). Då ryckte hon till och sa med mild tillgjord röst, är det du mammas lille pojke
  vilken sträv tunga du har. Men jag fick ingen förklaring varför hon låg där, så då lade jag mig också jämte henne, det var faktiskt jätte mysigt. Men precis när jag har det som bäst då ska hon ställa sig upp, typiskt. Sen låg hon på alla fyra och grävde i landet, då ville jag hjälpa henne, men då sa hon stick iväg du förstör landet för mig. Jaha är det jag som förstör, då skulle ni se hennes förstörelse . . . .
  Ja människorna är konstiga varelser.
  Men att ligga i solgasset gillar jag inte direkt, helst ska det vara skugga.
  Tack för alla roliga berättelser.
  Mjau från Sixten i Kvarnaro

  SvaraRadera

Den värmen

Värmen, den värmen. Söker den svalaste platsen i lägenheten. Nedanför brevinkastet är bäst. Men, rätt var det är ligger jag i alla fall i so...